spcch

Projekt Centrum služeb a komunitní centra 2020 programu Úřadu vlády ČR

30.01.2020 | Centrum služeb | autor: Martina Křtěnová zpět

V rámci projektu Centrum služeb a komunitní centra SPCCH v ČR, z.s. byla podána žádost o poskytnutí neinvestiční dotace v programu Úřadu vlády ČR (konkr. program "Podpora veřejně prospěšných aktivit spolků zdravotně postižených pro rok 2020") a byla zahájena realizace letošního ročníku projektu.

Centrum služeb spolu se svými pracovníky bude vést, podporovat a komunikovat s regionálními pracovníky záležitosti ohledně zápisů do pobočných spolků do spolkového rejstříku, registračních listů pobočných spolků, vkládání materiálů do sbírky listin v rejstříku. Centrum služeb bude celoročně podporovat a komunikovat s regionálními zástupci, bude je motivovat k předávání informací mezi členy organizací. Členové si mezi sebou budou předávat své zkušenosti a sdílet informace. 

Pokud ve Vaší organizaci nastala změna - např. je zde nový člen zabývající se vkládáním informací na web organizace, kontaktujte, prosím, Centrum služeb, které udělí novému spolupracovníkovi přístupová práva a heslo. Můžete se na nás obracet s otázkami na řešení organizačních problémů pobočných spolků, nesrovnalostí ohledně přihlášení nebo vkládání do databáze SPCCH aj.

Tento rok bude nadále pokračovat činnosti pěti Komunitních center v České republice (KC Havířov, KC Litoměřice, KC Příbram, KC Kladno, KC Pelhřimov). Budou připravena setkání pro regionální zástupce a jejich vzdělávání, kurzy práce s počítačem pro členy Svazu.

Za dlouholetou podporu projektu děkujeme Úřadu vlády ČR.





© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.