spcch

Bruslení s hráči HC LEV Praha

09.12.2013 | Centrum služeb | autor: Marie Říhová zpět

V sobotu 7.12.2013 jsme bruslili a soutěžili na střeše Galerie Harfa společně s hráči HC LEV Praha proti civilizačním chorobám

Bruslení s českými hokejovými reprezentanty Jakubem Klepišem, Ondřejem Němcem a kapitánem národního týmu a HC Lev Praha Jiřím Novotným přineslo zábavné a příjemné odpoledne dětem i dospělým. Na akci jsme zahájili sbírku na nákup kompenzačních a rehabilitačních pomůcek a kurzy rehabilitačního cvičení pro nemocné civilizačními chorobami. 

Přispět do naší sbírky můžete právě teď  i vy po kliknutí zde

Naše poděkování patří jak uvedeným hokejistům a moderátorům Elen Černé a Markovi Miláčkovi, tak celému HC LEV Praha, nákupní Galerii Harfa a všem, kteří nám poskytli finanční podporu a věcné dary do soutěží: 

Fotky z akce naleznete zde a na facebooku HC LEV Praha.

Pokud si o akci budete chtít přečíst na novinkách.cz, navštivte: http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha/3989-21674-hokejovi-reprezentanti-bruslili-proti-civilizacnim-chorobam.html.

Reportáž z "Bruslení" můžete zhlédnout zde:http://www.youtube.com/watch?v=LehnlUfuYyE&feature=youtu.be

Výtěžek z akce bude využit na nákup rehabilitačních a kompenzačních pomůcek a na kurzy rehabilitačního cvičení pro osoby postižené civilizačními chorobami a jejich příbuzné. Rehabilitační cvičení je zásadní pro rozvoj poškozené hybnosti a sebeobsluhy osob s chronickým onemocněním. Pomůcky budou využity v půjčovnách rehabilitačních a kompenzačních pomůcek. Pomůcky jsou půjčovány lidem s chronickým onemocněním, např. po cévní mozkové příhodě nebo po chemoterapii, často se jedná o lidi upoutané na lůžko, kterým pomůcky pomáhají vrátit se do života. Pomůcky jsou také zapůjčovány na pravidelných cvičeních a léčebných pobytech pro děti i dospělé s onemocněním srdce, astmatem atd.  

 

 





© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.