spcch

Konference- Aktuální stav a perspektivy v oblasti sociálních služeb

14.06.2012 | | autor: zpět

Celostátní konference se uskuteční ve čtvrtek 21. 6. 2012 v aule Univerzity Hradec Králové.

Královéhradecký kraj ve spolupráci s Univerzitou Hradec Králové a advokátní kanceláří HOLEC, ZUSKA & Partneři připravily celostátní konferenci na téma „Aktuální stav a perspektivy v oblasti sociálních služeb“.

Přednášející představí aktuální otázky veřejné podpory a veřejného zadávání při financování sociálních služeb, dílčí výstupy projektu Ministerstva práce a sociálních věcí Podpora procesů v sociálních službách a připravovaný model víceletého financování v Královéhradeckém kraji. Konference se uskuteční ve čtvrtek 21. 6. 2012 v aule Univerzity Hradec Králové.

V úvodním bloku představí JUDr. Karel Zuzka aktuální informace ohledně právních podmínek poskytování sociálních služeb. Příspěvek se dotkne hlavních změn, které proběhly v roce 2012, kdy byl Evropskou komisí přepracován tzv. Altmarský balíček, který určuje pravidla slučitelné veřejné podpory v sociálních službách a změnil se zákon o veřejných zakázkách, jehož aplikace je pro kontinuální financování sociálních služeb po provedených změnách obtížná.

 

zdroj: více na www.helpnet.cz

 

 

 





© SPCCH Všechna práva vyhrazena.Webdesign by Proxima design.